Design av din butikk.

Design av din butikk.

Vi brenner for det vi holder på med og jobber nærtmed deg for å sikre gode løsninger og resultater.

Opplevelse og funksjon

Vi er lidenskapelig opptatte av retail, shoppingopplevelse og funksjonell butikkdesign. Vi har mye kompetanse og lang erfaring - som vi ønsker å dele med deg!

Vår designavdeling er satt sammen av dyktige og engasjerte medarbeidere med forskjellig faglig bakgrunn. Dette gjør at vi utfyller hverandre og skaper bedre løsninger for deg som kunde. Vi tror på et tett samarbeid og ønsker å være en lojal og ærlig samarbeidsparter.

Hos oss er det stor takhøyde - ideene flyter fritt og latteren sitter løst. Vi tilpasser oss raskt forskjellige kunder og prosesser. Konseptuel design, videreutvikling av eksisterende butikkonsept, produkt- og elementdesign, navigering og kommunikasjon, kundeflyt og layout. Vi hjelper deg med det du har behov for og litt til.

Det viktigste for oss er å gi dine kunder den beste kundeopplevelsen ut fra de rammene vi sammen definerer.

Det er givende og jobbe med kreative prosesser som resulterer i økt salg for kunden.

Katrine Scott, Designer for Norcospectra

Prosess basert på erfaring

Vi starter den kreative prosessen med å skisse ut ulike konseptretninger, ideer og tanker. Det er viktig å få landet noen grunnleggende prinsipper for hvordan butikken skal fremstå og hva som skal vektlegges.

Etter tilbakemeldinger og en retningssjekk begynner vi å utarbeide et konkret forslag. Forslaget kan inneholde konsepttegninger, navigasjon og kommunikasjon, planløsning og materialpalett. Vi tar utgangspunkt i kundereisen og fokuserer på en god og intuitiv handleopplevelse.

Sluttresultatet

Når konseptet er satt sendes tegninger over til våre ingeniører som kvalitetsikrer for produksjon. Vi bestiller ofte prototype for å sikre løsningene før innredningen rulles ut i butikk.

Med samarbeidspartnere innen grafisk design og kommunikasjon, belysning, gulv, møbler, planter og det man ellers måtte ha behov for, kan vi tilby "full pakke". Vi sørger alltid for at elementene bidrar til den helhetlige opplevelsen. I en digital verden med konkurranse fra alle kanter har vi erfart at nøkkelen for overlevelse er å gi kunden det lille ekstra som gjør at de kommer tilbake.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Anette Skeie

Head of Design

Med 20 års erfaring fra både kunde- og leverandørsiden kan det trygt sies at hun vet hva hun snakker om. Anette har dessuten arbeidet mye ute i butikk. Som leder i teamet har hun oversikt over alle prosjekter i tillegg til at hun arbeider tett med flere av våre største kunder.

Metoder: materialer og farger, eksponering, layout, belysning, trender og presentasjon.

Katrine Scott

MA Produktdesign / Retail Designer

Med mastergrad i produktdesign og lang erfaring fra retail- og reklamebransjen er det naturlig at fokuset ligger på merkevarebygging. Katrine er opptatt av å skape helhetlige og funksjonelle konsepter som gir kunden den optimale reisen og opplevelsen.

Metoder: analyse, paletter, 3D-tegning, visualisering og presentasjon.

Lars Daniel Helset

MA Industridesigner / Retail Designer

Med mastergrad i industridesign og 20 års erfaring i retailbransjen vet han hva du bør gjøre. Han tegner de fineste skisser og har stort sett en fyllepenn for hånden - klar for en kjapp strek eller to. Lars leder deg trygt og sikkert gjennom prosessen.

Metoder: håndskisser, 3D-tegning, visualisering, materialbruk og tekniske løsninger.

Marte Sætrang

Retail Designer

Med bachelor i eksponeringsdesign og over 10 års erfaring er hun ekspert i å planløse din butikk. Hun gjør de mest utfordrende lokaler om til flotte butikker. Trenger du ny innredning sa du? Marte designer også.

Metoder: layout, eksponering, 3D tegning, materialer og farger.

Kjersti Albrigtsen Bjørnstad

CAD Designer / Shop Developer

Med bakgrunn som teknisk tegner og med flere år på arkitektbyrå er hun spesielt bevisst på grunnlagstegningene og vet hva du kan og ikke kan gjøre. Kjersti tar gjerne en prat om hvilke ønsker du har og hva du ønsker å oppnå. Plantegningen knas til den sitter - og det gjør den!

Metoder: bygg, layout, trafikale løsninger, oppriss og flyt i butikk.