Ny butikk fra A-Å

Vi i Norcospectra er der for deg. Vi kan bistå med det hele, fra konseptutvikling og layout til nøkkelferdig butikk, eller kun produksjon og levering av ett enkelt produkt. Du bestemmer.

Kreativitet, kunnskap og rådgiving

Kreativitet, kunnskap og rådgiving

Vi følger opp våre kunder i alle ledd. Med kompetanse på kryss av fag, kan du være trygg på at vi veileder deg gjennom hele prosessen.

Design

Vi i Norcospectra er lidenskapelig opptatt av design og jobber hardt for å utvikle ny butikkinnredning og konsepter i tråd med dagens trender og stiler. God innredningsdesign skal reflektere ditt varemerke. Vårt design team er derfor flerfaglig og består av produkt- og industridesignere, sivilarkitekt, retail designere og visual merchandisere.

Mer om design og utvikling

Layout

Med lang erfaring i trafikale løsninger og kundeflyt, planløser vi din butikk for deg. For oss er det viktig å ta hensyn til stoppunkt, siktlinjer, kommunikasjon, navigasjon og ikke minst kundens totalopplevelse. Om ønskelig hjelper vi deg også med vareeksponering.

Vi gir dere verktøyene dere trenger for å skape den optimale butikken.

Prosjektledelse, levering og montering

Prosjektledelse, levering og montering

Fremdrift, tidsbruk og økonomi er viktig. Vi har faste rutiner og prosesser som gir deg som kunde mindre å tenke på. Vi planlegger og bygger for deg!

Mer om prosjektledelse

Konstruksjon, ordre og produksjon

Med egeneide produksjonsenheter i Polen har vi kort vei til produksjon. Våre fasiliteter er ordrebaserte og produserer fortløpende. Det vil si at du får varene dine raskere.

Rett produkt til rett kvalitet. Vi har produktingeniører både i Norge og i Polen som kvalitetssikrer at dine produkter har den funksjonen, det utseende og den kvaliteten som er avtalt.

Byggtjenester

Vi leverer ikke bare innredning, men alt du behøver. Om du trenger hjelp til å bygge din butikk, kan vi bistå deg. Vi har et bredt nettverk av håndverkere som er vant til å arbeide i butikklokaler. For å gjøre det enkelt for deg, kan vi holde i hele byggeprosessen. Vi koordinerer det hele i henhold til dine spesifikasjoner mens du kan lene deg tilbake og konsentrere deg om det viktigste. Rett vare på rett sted til rett tid.

Mer om byggtjenester